Soita:
040 661 8466
tavoitettavissa puhelimitse
ma-pe 7:00 - 12:00

Datahari yksityisille

Datahari Solutions on vimpeliläinen ICT-alan yritys, joka tarjoaa palveluita niin yrityksille, kuin yksityisille henkilöillekin. Datahari toimii Etelä-Pohjanmaan alueella. Toimialueisiin kuuluu mm. Vimpeli, Alajärvi, Lappajärvi ja Soini. Yksityisille tarjoamiimme palveluihin kuuluu mm. atk-huolto ja laitteiden käyttötuki (tietokoneet, tabletit, matkapuhelimet ym.) sekä tietokoneiden hankinta ja asennus.

Tarjoamme ATK-huoltoa ja käyttötukea

Tarjoamme käyttötukea kaikenlaisiin tietoteknisiin ja elektronisiin laitteisiin. Oletko esimerkiksi hankkinut uuden älytelevision tai digiboksin, mutta et osaa sitä käyttää? Ei hätää - soita Datahari apuun. Asiantuntija tulee paikan päälle asentamaan laitteesi ja ohjeistamaan sen käytössä.

Asennamme laitteesi käyttövalmiiksi

Kun ostat uuden tietokoneen, tabletin tai muun laitteen Dataharilta, asennamme sen halutessasi sinulle täysin valmiiksi; asennamme kaikki tarvittavat perusohjelmat ja muut ohjelmat, mitä tarvitset sekä laitamme virustorjunnan ajan tasalle. Voit tuoda Dataharille myös muualta hankitun tietokoneen, jos tarvitset siihen esimerkiksi uusia ohjelmia tai virusturvan päivityksen.

Jos et halua tuoda laitettasi Dataharille, voimme tulla käymään paikan päällä tekemässä tarvittavat toimenpiteet laitteellesi. Soita ja varaa aika!

Yhteystiedot

Datahari Solutions (2188211-0)
Joona-Pekka Harinen
info@datahari.fi
Puh. 040 661 8466
(ma-pe 7:00-12:00)

Postiosoite:
Hultintie 21 B
62800 Vimpeli Etusivulle

Yhteydenottolomake

Voit ottaa Datahariin yhteyttä käyttämällä tätä lomaketta.