Soita:
040 661 8466
tavoitettavissa puhelimitse
ma-pe 7:00 - 12:00


Hinnasto yksityisille

HUOM! Tämä hinnasto on tarkoitettu ykistyishenkilöille. Ota yhteyttä jos haluat yrityspalveluhinnaston.

Windows XP:n päivitys Ubuntuun, 65 €

Käytätkö vielä tietokonetta, jossa on Windows XP? Se kannattaa päivittää tietoturvasyistä uudempaan käyttöjärjestelmään. Edullinen vaihtoehto on Ubuntu-käyttöjärjestelmä. Päivitys uudempaan Windows-käyttöjärjestelmään maksaa 120 euroa enemmän.

Käyttöjärjestelmän uudelleenasennus, 75 €

Onko tietokoneesi käynyt ajan saatossa hitaaksi? Voimme putsata sen täysin ja asentaa käyttöjärjestelmän uusiksi, jolloin se on taas lähes uuden veroinen! Käyttöjärjestelmän uudelleenasentaminen saattaa olla myös paikallaan, mikäli tietokoneesi on saastuttanut vaikea virus. Käyttöjärjestelmän uudelleenasennuksen hintaan sisältyy myös perusohjelmien asennus.

Virusten poisto, alk. 55 €

Jos tietokoneesi on saastuttanut virus, tuo se Dataharille tutkittavaksi. Poistamme virukset ja tarkistamme, että tietokoneesi virustorjunta on ajan tasalla.

Uuden tietokoneen asennus käyttövalmiiksi, alk 55 €

Asennamme uuteen tietokoneeseesi perusohjelmat. Mikäli tarvitset erityisohjelmia, niiden hinnasta sovitaan erikseen.

Tiedostojen pelastus, 95 €

Onko tietokoneesi hajonnut ja kaikki tärkeät tiedostosi ja kuvasi menivät sen mukana? Ei hätää - tiedostot voidaan mahdollisesti vielä pelastaa. Tuo tietokoneesi Dataharille, niin katsotaan, mitä asialle voidaan tehdä.

Television, digiboksin tai DVD-soittimen asennus, 50-79 €

Asennamme kaikki televisiot, digiboksit ja muutakin viihde-elektroniikkaa aina alle kahdeksankympin.

Etätuki 0,50 € / min

Etätukipalveluista veloitamme 0,50 € / minuutti. Teemme kuitenkin ilmaisen arvion toimenpiteen hinnasta, ennen kuin sinun tarvitsee sitoutua maksamaan mitään.

Muut työt 45 € / tunti

Muut kuin hinnastossa erikseen mainitut työt veloitamme tuntiperusteisesti, kuten opastukset ja koulutukset.

Asiakaskäynti alk. 20 €

Alle 30 minuutin kestoisista asiakaskäynneistä veloitamme 20 euroa. Muussa tapauksessa tuntihinnaston mukaan. Voimme tehdä lähes kaikki työt asiakkaan luona, joten jos et halua tuoda tietokonettasi Dataharille, voimme tulla korjaamaan sen paikan päällä.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %