Soita:
040 661 8466
tavoitettavissa puhelimitse
ma-pe 7:00 - 12:00


Hinnasto yksityisille

Yksityishenkilöiden maksut otamme vastaan ainoastaan maksukortilla tai Collector Credit Ab:n laskulla. Emme ota vastaan käteistä rahaa. Maksukortteina käyvät Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro ja American Express. Collectorin laskulla maksuaikaa 30-60 pv. Laskutuslisä 2,95 €. Mahdollisuus myös osamaksuun.

HUOM! Tämä hinnasto on tarkoitettu ykistyishenkilöille. Lataa yrityshinnasto tästä

Windows XP:n päivitys Ubuntuun, 35 €

Käytätkö vielä tietokonetta, jossa on Windows XP? Se kannattaa päivittää tietoturvasyistä uudempaan käyttöjärjestelmään. Edullinen vaihtoehto on Ubuntu 14.04 LTS. Päivitys Windows 7:aan tai 8:aan maksaa 120 euroa enemmän.

Käyttöjärjestelmän uudelleenasennus, 42 €

Onko tietokoneesi käynyt ajan saatossa hitaaksi? Voimme putsata sen täysin ja asentaa käyttöjärjestelmän uusiksi, jolloin se on taas lähes uuden veroinen! Käyttöjärjestelmän uudelleenasentaminen saattaa olla myös paikallaan, mikäli tietokoneesi on saastuttanut vaikea virus. Käyttöjärjestelmän uudelleenasennuksen hintaan sisältyy myös perusohjelmien asennus.

Virusten poisto, alk. 35 €

Jos tietokoneesi on saastuttanut virus, tuo se Dataharille tutkittavaksi. Poistamme virukset ja tarkistamme, että tietokoneesi virustorjunta on ajan tasalla.

Uuden tietokoneen asennus käyttövalmiiksi, alk 30 €

Asennamme uuteen tietokoneeseesi perusohjelmat kolmellakympillä. Mikäli tarvitset erityisohjelmia, niiden hinnasta sovitaan erikseen.

Tiedostojen pelastus, 35 €

Onko tietokoneesi hajonnut ja kaikki tärkeät tiedostosi ja kuvasi menivät sen mukana? Ei hätää - tiedostot voidaan mahdollisesti vielä pelastaa. Tuo tietokoneesi Dataharille, niin katsotaan, mitä asialle voidaan tehdä.

Television, digiboksin tai DVD-soittimen asennus, 30-79 €

Asennamme kaikki televisiot, digiboksit ja muutakin viihde-elektroniikkaa aina alle kahdeksankympin.

Etätuki 0,50 € / min

Etätukipalveluista veloitamme 0,50 € / minuutti. Teemme kuitenkin ilmaisen arvion toimenpiteen hinnasta, ennen kuin sinun tarvitsee sitoutua maksamaan mitään.

Muut työt 30 € / tunti

Muut kuin hinnastossa erikseen mainitut työt veloitamme tuntiperusteisesti, kuten opastukset ja koulutukset.

Asiakaskäynti alk. 20 €

Alle 40 minuutin kestoisista asiakaskäynneistä veloitamme 20 euroa. Muussa tapauksessa tuntihinnaston mukaan. Voimme tehdä lähes kaikki työt asiakkaan luona, joten jos et halua tuoda tietokonettasi Dataharille, voimme tulla korjaamaan sen paikan päällä.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %